Srplcskn 39+5 gayet iyiyim, küçük ağrılarım var, doktor 1 hafta daha müsade etti. Beklemek için, olmazsa sezeryan ile alıcak.. Bakalım ne olacak.
bmomsy Sad3c3m Yarın bütün evi elimle silicem doktorum öyle dedi eğil ve tüm evini sil :) bakalım belki temizlik sonu doğururum :)
Srplcskn bmomsy bu doktorlar ne enterasanlar, bana bişi yapmana gerek yok. Doğum sancısı tamamen hormonal bir durum dedi. Hatta yat dinlen dedi.
Sad3c3m bmomsy ben neler yapıyorum bana mısın demiyor 😀 evde siliyorum sürekli hareket halindeyimde ne bileyim ne istiyorlar çözemedim inan🙏🏻
bmomsy Srplcskn Hepsi farklı işte benim ki de bana yatmak yok bol pilates bol yürüyüş dışarı çıkamıyosan bile evde squat merdiven hareketi yer silme dedi ne biliyim kafalarımız zaten karışık nolucakk diye hepsi farklı
ikican55 bmomsy bunların derdi doğduklarında totoya dayak. Eşim salı günü mecburen şehirdışına gitcek. Biliyorum ki o uçağa binecek ben hastane yolunu tutacam 😁
Fulisko ikican55 ay canım benim kocam iki gündür yurtdışında ayın 3 ünde gelicek ben de öyle diyordum daha doğurmadım gerçi daha iki günüm var allahım hayırlı olanı nasip etsin
bmomsy Ssraa ayy aklına gelir mi bilmiyorum ama boş anın olursa aklına gelirsek yaz buraya merak ettim Rabbim kavuştursun sağlıkla sizi 💕
Ezgib Ssraa bol bol dua edin Summe sebila yessarahu diye dua doğumu kolaylastirirmis gecen doğum yapan arkadasım dedi banada rabbim yardımcınız olsun sağ salim evladınızı alin kucağınıza insallah
erda Ssraa bende 39+5 oldum benim de saat 9 da yatışım var suni sancı ile doğumum olacak hakkımızda hayırlısı olsun
Ssraa Sad3c3m ben de 38 diyordum hayal kırıklığı yaşıyorum... çok sağol canım benim Allah razı olsun gönlüne göre versib seninde yardımcın olsun inşallah💜
bmomsy erda Rabbim kavuştursun sağlıkla sizide İnşallah sorunsuz hızlı hayırlı bir doğumun olur canım