Meyall Bakım çantası alabileceğim yerler önerebilir misiniz arkadaşlar, sırt çantası şeklinde istiyorum 🌸💓
Arendeniz Meyall ben muca diye bi site var ordan aldım henüz gelmedi ama çok güzel tüm anne Bebek çantaları neredeyse birbirinin aynısı ama bu normal sırt çantası görüntüsünde içinde kılıfları var alt açma matı vs. Biraz pahalı ama her dönem kullanabilecek bir şey 385 tl ye aldım 😅
Yesimeliz Meyall kitikate dan aldim canim ben inanilmaz guzel sik ve cok spor 119,tl ye. Tavsiye ederim.
Usya34 Meyall Evet, hemen geldi. Kargolama süresi çok iyi. 😊 İçini doldurdum bile doğum çantası olarak bebişim için hazırladım ❣️❣️❣️🐰
Meyall Arendeniz oyy biraz pahalı olmuş gerçekten 😬 ama güle güle kullanın inşallah 🌸 ben normalde aliexpressten alacaktım vergi bilmem ne olayı girince cesaret edemedim
Arendeniz Meyall valla sormayın Adidas tan falan alacaktım eğer bulamasaydım o daha pahalı olacaktı çok sağolun aliexpress ten gümrük vergisi alıyor artık devlet ekstra aldığınızdan daha pahalıya geliyor maalesef😏
Meyall 25agustos en son ne zaman alışveriş yaptınız acaba bazı arkadaslar bu uygulamada yazmıslar benden para aldılar falan diye cesaret edemedim acıkcası ya
Arendeniz 25agustos benden almadılar ama arkadaşım çok fazla takı alışverişi yapıyor PTT kargo ekstra 23 tl aldı geldiğinde ve vergisi olduğunu bundan sonra hep böyle olacağını söyledi🤷♀️
Arendeniz MinnikD yaa güle güle kullanın Benimde az önce geldi siyah rengini aldım eşimde benimle ortak kullanabilsin diye😂 paketi bile çok özenli çook güzel kesinlikle acımadım verdiğim paraya🙏
25agustos Meyall bir ay önce aldım geldi bir vergi falan alınmadı. Şu an daha gelmemiş siparişlerim de var. Vergi olarak sadece 5 tl gümrükte kontrol edilme parası alındığınu duydum nir kaç kişiden. O da alınmadı benden. Zaten rastgele kontrol ediliyormuş hepsini değil
Arendeniz 25agustos geçen hafta geldi çalıştığım iş yerine önceki getirdiklerinde almamıştı ve neredeyse her hafta takı paketi gelirdi o da şaşırdı ama devletimiz böyle uygun görmüş sanırım.