Zezell Arkadaslar 18+2 haftalik gebeyim peceteye kan geliyo sabahi beklemelimiyim..basina gelen var mı?
Zezell Haraket ettiği için sabırlı duruyorum..burda nerde ultrason olan hastane var onuda bilmediğim için kalakaldim
Zezell Desafa Kırmızı ama nasıl desem ki hani jiletle kesersin de gün icerisinde peceteye kan gelir ya onun gibi..doktor ne demisti size
Desafa Zezell benim kanamam sankı tavuk kesmişsin gibi olmuştu dedim çocuk düştü rabbim korudu çok şükür yaklaşık 2 aydır ilaç iğne kullanıyorum canım halada içerde kanamam var rabbim acil şifalar versin hepimize
Zezell Desafa Amin canım tavuk kesmissin gibi derken cok mu olmustu yani..kacinci haftada olmuştu sebebi ne demisti
Desafa Zezell kırmızı kanama tehlike kahve olunca birşey olmuyor da hemen acile yada doktorunu ara ama kesin serum iğne yaparlar yatış filan
Desafa Zezell evet çok olmuştu heryer kan olmuştu içte kanamam varmiş ondan bi daha öyle çok olursa çocukta o kanama ile sel gibi gelir düşer dedi
Zezell Desafa Ben ilk gebeliğimi.kaybetmistim 17 haftada erkekdi o..bu kiz olacak insallah kizin daha iyi tutunabildigini duymstumda ona gore sormuştum. Demek ki rıskı varsa her türlü oluyo
Aslihusein Zezell Canım hiç bekleme kendi doktorunun hastanesine git eğer sıkıntı görürlerse kendi doktorunu çağırırlar en azından
Zezell Aslihusein Ozel muayne canim kendı doktorum..hastaneye gittiğimdede lekelenme seklinde olunca doktor çağırmiyorlar
ZuhalDurmus Zezell valla bir oğlum var hiç sorunsuz geçti hamileliğim ki Rahimde perdem varmış! İkincisi kızdı ama kaybettim 🙁 perde yüzünden
Kekmez Zezell hala burada değilsindir umarım koşarak acil kapısından giriş yapmışsındır tehlikeli geldi bana kırmızı kan Rabbim evladını sana bağışlasın