Merilani Banada pko teşhisi konmuştu,2 yıl doğal yollarla hamile kalamadım, kg yada insülin pronlemim yok ama yaş 36, uzatmamak için şimdi tüp bebek tedavisindeyim. Umarım sonuç pozitif olur.🙏🏼
Ohatice Syd34 Canım ben evlenene kadar düzenliydi adetlerim evlendikten sonra bianda aşırı kilo aldım ve düzensizleşmeye başladı sonra da pko teşhisi kondu düzenli beslenip yürüyüş yaptım zayıfladım hemen düzene girdi sonra birdaha kilo aldım ve veremez oldum yine düzen bozuldu yani kilon nasıl bilmiyorum ama bende kilo ile çok bağlantılı en son insülin direncinden dolayı veremediğimi söyledi doktorum ilaç kullandım onun için ve kilo verdim sonra da çok şükür hamile kalabildim. Kimileri de çok zayıf oluyormuş ama benim kilo ile alakalıydı diye düşünüyorum
fatosf_22 Cns_33 bir orta boy soğanı n üstündeki inçe tabakaya kadar soy bir buçuk bardak suda 4 e bölerek kaynat kaynamaya başladıktan sonra 5 dk tut sonra altını kapat sıcağa yakın ılık iç her gün sabah akşam günde iki kere yap kokusundan içerken miden bulanıyorsa nefes almadan iç sonra biraz Şimon ye o tadı kokuyu öldürüyor faydası çok mutlaka yap🤗
Nurcan6148 Syd34 Canim bendede vardi.Kililuda degilim ama doktor kesinlikle beslenmene dikkat edip kilonu sabit tutacaksin kesinlikle kilo almayacaksin dedi.İlk hamileligim icin biraz bekledik maalesef.Sonra tedavisiz hamile kaldim.Dogumdan sonra adetim duzene girdi.2.bebegime karar verdikten 3 ay sonra hamile kaldim.Kilo kontrolu cok onemliymis.
Elifts Soğan kürü çok ters sonuçlar doğurabiliyor çok da önermiyorum.bu işin tek çözümü kilo verip şeker düzeylerinizi dengelemek.fakat yine dengesiz diyetlerle değil zamanla.ilk pcos olduğumu öğrendiğimde 17 yaşındaydım 80 kiloydum her türlü şeker ilacını doğum kontrol hapını vs kullandım ama bırakınca herşey eskiye döndü hep.son üç-dört senedir yeme alışkanlıklarımı değiştirdim ve 27 yaşında 50 kilo ile evlendim ilk ayımızda hamile kaldım ben yumurtladığımı bile düşünmezken.özetle kilo kilo kiloo..gerçekten farkını göreceksiniz
Tubasim Syd34 benim yumurtalarımda pkos görünümü var femara ile adetlerim düzene girdi ama benimki kürtajdan sonra düZensizleşmişti.