Sadiyy35 Gulgulcan 22 ve 23 te benimde azaldı şuan iyi çok şükür ama günü gününü tutmuyor bi gün çok bi gün az
cennet_aka27 Gulgulcan benim de öyle üc dört gündür azaldı yarın kontrolüm var soracağım insallah bende cok merak ediyorum bazen korkuyorum acaba bsy mi oldu diye hareket ediyor yine gün icinde cok defa ama eskisi gibi hareketi kalmadı hic 🤷♀️
Ozge3747 Gulgulcan Ben de 23 haftamın içindeyim bir haftadır iyiydi bu hafta benim de çok az... böyle az hissedince ben de hem üzülüyorum hem korkuyorum.. 🥺normal mi acaba?
Susam05 Sadiyy35 kesinlikle bi gün resmen hiç uyumuyor sürekli hareket halinde bir günde çok az hissediyordum o haftalarda ama şu an 26yız sanki daha düzenli gibi hareketleri
ebruertan Yemek yedikten sonra soluma uzandığım bazı zamanlar hissediyorum onun dışında çok fazla değil benimde 😉
Prensesgeliyor Benmki masallah çok hareketli öyle sert tekmeler atiyorki canımı acıtıyor hele mesaneye tkme atınca lavaboya kosarak gdiyorm
Sadiyy35 Susam05 valla bazen 1 kilo baklava yesem gıkı çıkmıyo bazen su içsem taklalar atıyo 24+5 olduk bizde 28 den sonra doktor takip edicez şu an değil dedi
Ozge3747 Gulgulcan Ben de şu an burada okuyunca biraz daha rahatladım ama bu haftalarda böyle oluyor demekki, ayrıca ben serklajlı olduğum için hiç yorulacağım bir iş falan da yapmıyorum ona bağlı değil Yani bence bu durum. 🤷♀️Yine de insan tedirgin oluyor
Mercimeginannesii Gulgulcan 23 haftalığım sanki banada azaldı gibi geliyor. Bazen tedirgin oluyorum çikolata falan yiyorum uzanıyorum hareketleniyo. Genelde akşamları hareketli oluyor minik hanım
Seyma123 Mercimeginannesii benim minikte geceleri bide uzanınca hareket ediyor ama gün içinde de uzanınca tekmelerini hissediyorum çok şükür canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin InşAllah