Esraannee Burda okuduklarıma gore progestan sadece düşük tehlikesinde kullanılıyormul. Doktorum banada verdi 12 haftalıgız. Ama boyle bısey oldugunu soylemedı. Merak ettım neden kullanıyorum acaba kontrolume daha var o yuzden sızlere sormak istiyorum 🙏
Baloglum93 Progestanı bazı doktorlar gebe kalmak isteyenlere de başlıyor belki size yaptığı muayene ve konuşmada uygun görmüştür
Sadiyy35 limoncicegi ultrasonda göründü Ağrı hissedersen ntsye bağlıcaktı ama ağrı hissetmedim magnezyum ve progestan verdi 1 hafta sonra kontrolde herşey normal dedi
Sadiyy35 Esraannee sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız inşallah için rahat olsun doktor bana stres yapma kesinlikle dedi ama elimizde olmuyo maalesef 😣😊
Yasedgn İlk gebelik düşükle sonlandiysa onlem amacli - lekelenmeler kanamalar olmuşsa - rahim agzi açıklığı olusmaya başlamışsa ilk donemlerde kullandiriliyor .
Esraannee Sadiyy35 aynen oyle inşallah sag salım alırız kucagımıza ❤️ stres cok zararlı ya gercekten elimden geldıgı kadar uzak kalmaya calısıyorum