Esesen sabukazan benim ilk 2 ayda başladı aynı aprı aynı taraf hemde. Anneme sordum onda da olmuş gebeyken
alyavetuna sabukazan hahahaha 🤣 sende de gezecek büyük ihtimalle 😣🤣 ona çözüm buldum şimdi karnım büyüdükçe göğüs kafesi genişliyor bakalım ona ne çözüm bulacaz 🤣🤣🤣🤣
sabukazan alyavetuna canim soda icemiyorum ya :/ cok severim halbuki ama midemde yanma yapiyor. Linklere baktim simdi. Cok tesekkur ederim. Yarin deneyecegm🙏🏻🌸
Esesen sabukazan yok iki doktora sordum ikisi de önemsemedi biri kas ağrısıdır dedi ama ben de yumuşak yatakta yatmaya özen gösteriyorum o sayede olmuyor ağrım
_Kubraa53 sabukazan Bende 17 haftalık hamilegm. Kalcam cok agrıyo 🤦🏻♀️ Hele biraz iş yapiyim daha da fena 😏
sabukazan _Kubraa53 magnezyum eksikligi var mi diye baktiracagim bu hafta. Deneyimli arkadaslar saolsun hem egzersiz hem saglikli beslenme konusunda tabsiyede bulundular. Bir goz gezdirin isterseniz🌸
Duuyguum sabukazan hamile yastığı değilde simit diye birşey varmış medikallerde ona çok faydalı diyorlar
Duuyguum sabukazan ben gittim sorun yok dedi ilaç vermedi bunun için soda iç sade günde bir tane etkili olabiliyor canım
Zynpky sabukazan evet erkek bebek erkek yeli diyolar hatta benimde oyleydi doktorum magnezyum yazdi bana tabi ben suan 6 ayligim senin dediign haftalarda oluyordu hatta aksiyordum yururken
sabukazan Zynpky daha cinsiyeti ogrenmedik. Bir doktor kiz dedi digeri erkek😊 insallah ogrenirsem erkek yeli konusuna inanacagim😅
Zynpky Mervednr aynen benimde sizin anlattiginiz gibi magnezyum iciyorum daha iyiyim ve bebegim erkek ☺
Baloglummmmm sabukazan enfeksıyonda olabilri canım bende yasadım aynısını enfksıyondur dedı tek doz bir ilaçla gectı