Melisaaay kuzum inan bana korkcak bisey yok rahatla bende 21 yasimda dogum yaptim ilk hamileligimi ogrendigim gunden son 3 ayıma kadar sezeryan olcam diyodum cunku cok korkuyodum helede zayiftim 47 kiloydum ben normal yapamam asla olmaz sezeryan diye tutturmustum ama suan 9 aylik oldu kızım iyi ki iyi ki normal dogum yapmisim şoyle dusundum herkes yapabiliyo herkes doguruyo bende yaparim diye gaza getirdim kendimi son aylarimda inan bana hic korkmadim bn normal yapicam dedim Allahım bana normal dogumu nasip etti ve iki haftada iyilestim tamam benim dogumum baya kolaydi cok sanci cekmedim 9da gittim hastaneye 11.25de melegim kollarimdaydi cabuk oldu benim ki senin o kucuk dedigin yer varya oyle aciliyoki Rabbimin bize mucizesi olan hayatimiz cok rahat doguyo emin ol sadece sancida biraz canin acıcak bebek dogunca müthiş bi rahatlama aci vs. hissetmiyosun inan kendine unutma sen çok güçlü bir annesin yaparsın 💪💜hayırlı saglıklı dogumlar bir avazda melegine kavusursun sen ve senin gibi bekleyen bütün anne adaylarimiz 😘