senemmmmm 11.haftaya kadar mide bulantım çok azdı şimdi bir haftadır aşırı mide bulantım var sürekli diyebilirim. Neden böyle oldu😔
NihanMine senemmmmm her daim aynı düzende gitmiyor malesef ben 14. Haftadayım 12. Haftanın sonuna kadar günde 4-5 kez kustum ama çok şükür 13. Haftada azalarak durdu neredeyse şimdi de boğazımı durduramıyorum ve çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum 😂
Aygnrbasak senemmmmm ben de sizin gibiyim haftamız da ayni bi çok iyiyim bi iştahsız bulantı anlamadım gitti ☹️
Cileginannesi Benim de çok arada oluyo cogu zaman rahatım. Ben de dusunuyorum normal degıl sankı dıye. Ayyyy bu hormonlar ıyıce alt üst etti beni
NihanMine senemmmmm rahimden göbeğe doğru ilerliyor büyüdükçe şuan göbek deliğinin alt kısımlarında büyüdükçe deliğin üstüne doğru genişleyecek sığdığı yere kadar 😂 sonra zaten kollarımızda inşallah ♥️
Yaseminpinar senemmmmm 11 özellikle 12inci haftadan sonra genişlediği için göbek deliği alt kısmına ilerliyor. Dr. Banu Çiftçi’nin o haftalardaki videolarını izle orda duymuştum bende canım.
senemmmmm NihanMine hiç kusmadım ben sadece midem bulanıyo atılıyorum ama kusmadım bu sıralar biraz arttı işte
Cileginannesi senemmmmm benşm de oyle. Sabah kustum butun yedıklerımı. Hep kendıme nazar degdırıyorum
senemmmmm Cileginannesi korkuyorum farklı bişey mi var acaba diye çünkü böyle değildim iki gün sonra kontrolüm 😔
senemmmmm Aygnrbasak kontrole gitsem rahatlicam aslında. Midem bulansa korkuyorum bulanmasa korkuyorum iyi olsam niye iyiyim diyorum kötü olsam bişey mi oldu diyorum 😔
Aygnrbasak senemmmmm içinizi ferah tutun öyle düşünmeyin bakalım insaallah en kısa zamanda iyileşiriz bebislerimizi sağ Salım kucağımıza alırız 🙏