Merhaba arkadaşlar. 32 haftalık oğluma hamileyim. Normalde açken bile aşırı hareketli olan bebeğimin birden bire hareketleri ciddi anlamda azaldı. Endişelendim haliyle 2. Günü hastaneye gittim. Semt polikliniği diyelim. Doktor “bence suyun azalmış” , doppler e girmen lazım büyük hastaneye gitmelisin dedi. Nst ye girdim çikolata yiyip, orda da hiç hareket etmedi. Bana güven vermeyen doktor tabiki korkuttu hatta yarını bekleme hemen git dedi. Neyse gece büyük hastaneye gittik. Alt tarafımda baskı ve bacaklarımda da ağrı var diyince alttan muayene edildim. Canım hiç yanmadı çok zorlamadı sanırım, açıklığım yok, doppler iyi, orda da nst te girdim o da iyi. Suyun da azalma da Yok o da iyi. Ama bu gece yatış verelim dediler kontrol amaçlı kabul etmedim. İmzamı attım çıktım. Bugün daha iyiyim hareketleri de var ama yarın kendi doktoruma gideceğim mutlaka. İhmal etmeyin benim gibi bir durum yaşayan olursa hemen bi doktora başvurun kızlar. Çünkü hareketlerin birden azalması onlar için ciddi bir problem anlamına geliyormuş, ki bu kadar incelediler zaten. Bilgi vermek istedim 👍🏻