Deletedmom0042 Istemeyerekte olsa sigara dumani soluyorumm 😕 sigara icmek gibi oda zararli mi ? Zarar verir mi bebege ???
Esenn1 Deletedmom0042 Malesef içmesekte hepimiz sigara dumanına maruz kalıyoruz kafelerde, otobüs duraklarında... mümkün olduğunda uzak durmak lazım yapacak birşey yok🤷♀️
Elifffcik67 Deletedmom0042 benim babamda laftan anlamıor hem zararlı diorum hemde tiksiniorum diorum ama sigara bazen evlattan daha önemli oluo sanırım😔 kokuosun die yanında oturmuorum ama o azaltmıo bile😔 bu arada başka şehirde oturuorum ben ayda bir misafir giderim babama bi kaç gün kalırım ama sigarasının önüne geçemem😔 o da demezki kızım nie benle oturmuo
Efsoo Esenn1 hanimefendinin durumunu bende yasiyorum.cok zor bisey.hatta kusuyorum kanda kusdugum oldu bile.yine yaptilar.Allah goruyo.insan hamile kadini dusnmeli.dusunmuyorsa artik ne diyelim.biliyorum ben aserdiyini sandim.sonra kokdugunu soyleyince anladim
Esenn1 Deletedmom0042 Anneannen babaannen falan mı? E balkonda içsin bu kadar mı zor ya da sen o içerken yanında durma o zaman
Deletedmom0042 Esenn1 babam :) balkonun kapisinin onunde iciyor ama tum koku iceriyi sariyor malesef. Bende oyle yapiyorum hemen kaciyorum ordan ama ister istemez yinede kokluyorm , korkuyorum bisey olursa diye 😕
Efsoo Deletedmom0042 benim kaynimda oyle Yanimda ceker odada ceker tuvaletde hamamda ceker.cekme derim yine saygisizlik yapar.onsuz beni bebeyimi kiskaniyo hemde saygisizdir.ka defa kayinbabama kayinanama soylemisimki cekmesin yanimda ama yine yaoar.ne deyim valla.Bile bile kendi bile bile yapiyo.Rabbime tapsirmisim hepsini.ne kadar uzak durmaya calisiyorum yine yapiyo
Deletedmom0042 Elifffcik67 malesef oyle bagimlilik yapiyor ki. Olmazsa olmazlari kendilerine ve yanindakilere zarar veren bi sey oluyor.