23Zumra Kdrklc0 kotu canim cunku suan 38.2 haftaligim kadina diyorum yurunce batma hissi var bana diyor ki normal bunun pek normal oldugu dusunmuyorum
23Zumra Mira_07 allahim ya zaten bende 14 haftaliken turkiyede ogrendim canim burda da 20ci haftafa soylediler yoksa bende guvenemezdim kalbini de 12ci haftada dinlediler
23Zumra Mira_07 aynen oyle canim ne soylesen normal kontol dahi etmiyorlar bende asiri batma hissi var yurudugumde soyluyorum kadinin umrunda degil
fatossaluk Sonn 12 😊🤗kizima kavuşmaya hepimiz sağlıkla alalım inşallah rabbim bütün doğum yapicaklara ve hamilelere yardim etsin
Sedefne FHKK nerdE azcık karnımda sancı oluyo o kadar bide bu ara aşırı bi akintim ama bel ağrısı nisan kasık agrişi filan yok sende varmı biseyler
Nurecren Nergis34 Şuan için normal görünüyo ama biraz iri bi bebek çarşamba kontrolüm var size yazarım sonucu belli olursa 😊
Nergis34 Nurecren a. Öyle mi bizimde suan normal gözüküyor tabiki cewpinizi beklrz bizde cuma gitcez kontrlee 😂😂 kiz erkek cinsiyetMz erkek bizm