defne55 Kızlar doktoru özel de olup muayenesi özel de devam eden ve detaylı ultrasonu devlette yaptıran oldumu aranız da devlette yaptırıp özele gidince doktorunuz oradaki ultrason sonuçlarını istiyor mu nasıl ilerliyor bi akıl verir misiniz 🙄
denizannee defne55 devlette yaptırdım özeldeki doktoruma gösterdim sonucu bakıyor yani herhangi bi sıkıntı olmuyor
Hulyalp defne55 bende baska bir doktorda cektirdim kendi doktoruma gosterdim bakiyor bakmakta zorunda kil biri degilse.
yigitalptb defne55 ben de başka yerde yaptırdım. İkisi de özel kurum ama baktı. Detaylı pahalı bir işlem herkes farklı bir yeri tercih edebilir. O yüzden bakıyorlar
defne55 Hulyalp yok değil çok iyi bir doktor da ben sürecin nasıl ilerlediğini bilmediğim için sordum teşekkür ederim canım ☺
Emeeelll defne55 canım ben de normalde özele gidiyorum ama detaylı ultrasonu cuma günü devlet hastanesinde yaptırdım rapor ve ultrason fotoğrafları veriyor daha kendi doktoruma gidemedim göstermeye 🙈🙈🙈
ZeynepMevaBahar defne55 gösterdm baktı bi sıkıntı yok dedi zaten ayrıca doktr arkadşm da var ona da yolladm sonucu o da bi problem olmadgını söylemişti. Özeldekine göstermesem de olurmuş😀
Emeeelll defne55 ben bir hafta falan Zeynep kamilde randevu kovaladım ama ne mümkün. Biraz araştırdım Baltalimanı devlet hastanesi Levent polikliniğinde yapılıyormuş perşembe günü doktora gittim ertesi güne randevu aldım. Yani hemen bir gün sonrasına hallettim
Bahara defne55 bende ikili üçlü testimi detaylı ultrasonu devlette yaptırdım bakıyor özeldeki doktor sonuçlara bi sıkıntı olmaz canım🙏🏻