Taneminci Trendyol yada gittigidiyordan gümüş göğüs kapağı alan kullanan var mı diğer sitelerle arasında bayaa fark var fiyat konusunda tereddütte kaldım
LeylaCan Taneminci puanlarına bak canım birde satıcıya bazen yanlış fiyat girilip sitelerw gönderilebiliniyor ama kampanyada olabilir tabi
ilky_yldrm Taneminci Trendyoldan Ben aldım Silver Nurse indirimde 165 liraydı. Diğer markalardan birkaçını bizzat birebir görüp inceledim onlardan bir farkı yok. Henüz kullanmaya başlamadım ama önemli plan gümüşün iyileştirici özelliği işe yarayacağını düşünüyorum ben.
Taneminci LeylaCan mesela silverettede 300 tl aynı ürün ama trendyolda bide gittigidiyorda silvernurse markası 195 tl çakma olmasından korktum
Taneminci ilky_yldrm benim içinde marka falan örnmli değil fiyatı bu kadar uygun olunca tereddütte kaldım ne kadar kala kullanmaya başlayacaksın ben daha almadım almayı düşünüyorum 29 haftalığım
LeylaCan Taneminci kullanmadığım için bilmiyorum silvernurse kullanan var mı diye sorabilirsin burda ve happkids te