Elifbse 35 hafta 4 gunluk gebeyim ve bebek hareketleri canimi acitiyor geceleri cogunlukla ve otururken sol kaburgama baski yapip agritiyor surekli sol tarafimda zaten tokmak gibi kabariklik var benim gibi olan varmi
ipeksi Elifbse ben de 36+0 oldum heryerim ağrıyor belim, iç bacak kaslarım kuyruk sokumu, oturamıyor yatamıyorum hayat kalitem yok denecek durumda. Anne olmaya değer elbette ama insan zorlanıyor artık
Elifbse Gamzelibirii_x benimde yoktu dedim cikmaz herhalde 6.aydan sonra belirginlesiyor karin hatta ben kendimi hamile gibi hissetmiyordum karnim yok diye
Elifbse ipeksi Hic tadimiz kalmiyor agrilar yuzunden daha simdiden bize uykusuzlugu tatiriyorlar sabaha kadar 40bdefa sag sol dön dur yapiyorum ve yaninda bide tuvalet maratonu var hareket ettikce kucuk tuvalet geliyor tam uykuya daliyorum bu sefer sıkışıyorum
ipeksi Elifbse benim bi de 3 yaşında kızım var tam rahata ermiştim ki 😂 Rabbim acılarını göstermesin sağlıklı olsunlar da ben razıyım inşallah 🤲🏻 Sizin ilk bebek mi
Elifbse ipeksi evet canim ilk bebek allah hic bir evladimizin acisini gostermesin saglikla kucagimiza alamayi nasip etsin 😊