Bnr Merhabalar ikizlere hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım kaç gündür bana ikizler tecrübesi olanlar taktik verebilir mi neye dikkat etmek gerekir neler oluyor. İlk gebeliğim desteğinize ihtiyacım var.
yigitalptb Bnr maşallah 😍 tebrik ederim. İkiz isteyen çok anne adayı var. Bence büyük nimet. Evet biraz zor belki ama kardeş büyük şans 😊 Allah sağlıkla kavuştursun
Tgcmrt Bnr hayırlı olsun canım gerçekten çok başka bi duygu herkese nasip olmayan bişey. Benimkiler 27+2 oldu tek yumurta ikizi, ben bile hala daha şoktayım 🤣 sağsalim kucağımıza alalım inşallah.
Rabiakerem Bnr canım tebrik ederim bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 12+4 haftalık bende hala inanamıyorum çok farklı bi duygu ☺️
Bnr yigitalptb teşekkür ederim kesinlikle büyük nimet anneannemden geliyor 35 torundan bana çıktı piyango çok şükür. Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Bnr Tgcmrt benim çift yumurta ikizi hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah işe metrobüs ile gidip geliyorum mecbur ayakta kalıyorum bebek belli olmadığı için kimse de yer vermiyorum :) Allah yardımcım olsun inşallah sıkıntı olmaz
Aysemlg Bnr maşallah canm😊 bende 22+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Herşeye iki kat dikkat ediyon 😅
E_k_m1709 Bnr tebrik ederim bende üçüz olduğunu öğrenince şok yaşamıştım😅 ama bence çok güzel bi duygu RABBİM in bana en güzel hediyeleri 🙏🏻👼🏼👼🏼👼🏼
esractn Bnr ben 28+6 da yaptim doğumumu 2 ag önce bol bol dinlenmeni oneririm canım. Şuan icin gezebilirsin ayakta kalabilirsin ama son zamnlara dogru 25inci haftadan sonra rahim agzi kısalığıni falan da ölçtur muhakkak
espalp Bnr ailem ikiz doluyken annem ikizken bana vurmadı ikiz piyangosu of ya 😂 çok şanslısınız 🙏🏻 Allah kolaylık ve dayanma gücü versin canım🙏🏻
Aysemlg Bnr amin canm benım cümlemizin😊 oo isimleri hazır oğlum Mirza kızım Ravza olucak hayırlısıyla 😅😊