Elisasara Benim bi kzıım oldu vefat etti doğduğunda ismini elisa koydumona özel şeyler yaptırdım ve şuan ikiz gebe hamileyim bi kız bi oğlan kızıma yine elisa ismi koyucam fakat oğluma elyesa ismini düşünürken kayınpederim ali sait dedi sait eşimin ismi ni yandan olurmu diye düşündüm bi yandanda kayınpederim melek gibi bi insandır kimseye karışmamaıştır ilkkez bişi istedi benden yapmak istiyoeum içimede sindi isim eşimin huyu gibi olur oğlumda babası sait gibi olur diye okeyliyorum ama sizce iki isim uyumlumu kızlar elisa ali sait
Menis21 Elisasara Elyesa zaten garip bir isim sanki zorunlu uydurma gibi olmuş Ali Sait bence çok güzel...Evet 💙💜 kesinlikle...
Deletedmom3 Elisasara Ali Sait çok güzel bir isim kayinpederinize karşı da böyle düsünmeniz çok hosuma gitti vallahi helal olsun herkes kayinpeder kayinvalide diyince bi sinir krizi geciriyo ufaktan 🙄
Elisasara Hulyalp ay hiç uyumlu buluncağını tahmin etmemiştim içime sindiğinden uyumsuzu göremiyorum sanmıştım teşekkürler 😘😘
Elisasara Menis21 ay çok saolun hiç böyle tepkiler beklemiyodumm hatta yazarken acaba aklım karışırmı diyede düşünüyodumm ♥️❤️❤️
Elisasara Deletedmom3 kayınpederim bu dünyada tanıdığım kendi annem babamdan bile huy karakter olarak en mükemmel insandır. Sevgi olarak tabiki annem babam beni daha çok seviyodur ama insan olarak karakteri mükemmel birindende kusur aramak olmaz . Herkeste kusur var tabi ama öyle kabul ettiğimden seviyorum hepsini. Düşüncelerin için çok teşekkür sderim ☺️☺️
Semooshh Bencede gayet uyumlu daha iyisi, olamazdı. Düşüncelerinizden dolayıda takdir ediyorum, Rabbim güzel gönlünüze göre versin Sağlıkla gelsin yavrıcuklar 🌺💕
Elisasara Semooshh ay her yorumda şoklar geçiriyorum yaa kim yazdıysa çok beğenmiş ismi çokk mutluyum şuan çok çok çokk teşekkürler güzel düşünceleriniz için