Nur19 Svdsmh bu süreç nasıl ilerliyor yani 39 olmussunya gün falan aldın mi yoksa sancın oluncami gidiceksin hastaneye doktor yönlendiriyor demi .bu son haftaları merak ediyorum da devlette nasıl oluyor
Svdsmh Nur19 sancim.var suan 40 oldum acile gidicem birazdan ozelde olanla aynisi oluyo ama benim yasadigim yer kucuk hijyenik hastane ama diger yerlerin nasil bilemiyorum nstye sokuyolar cati muayinesi ona gore doguma aliyolar
aso6 Ozkrs doktor teklif ederse kabul etcem kuzum simdilik hicbirsey demedi 41e kadar bekleriz dedi ama yarin insallah doguma alirlar beni
aso6 Svdsmh yok canim disarida yuruyus yapiyorum eve geldigimde az akintim olmus oluyor ama agrim vs hic belirti yok icimde hurma agaci cikcak artik 😀 aslinda acilmamda var ama bebegimin gelmeye niyeti yok 😒
Minikuzum Ozkrs bnde oglumda 41 hafta 2gune kadar bekledik hic ama hic gelesi yoktu kalp atislarinda yavaşlama oldugu icin mecburi sezeryan la dogdu rabbim sizin ve sizin gibi bekleyiste olan tum anneleri bebeğini saglikla vaktiyle kucağına almayi nasip etsin insallh😊
emirhaninannesi Kislar benimde o gun suyum geldi sandım ebe bakti hic agri sizi olmadi cati muayeneside boyle bisey mi benim doktorum bakmadi konusuda acilmadi ebeye çatım nasil dedim fena degil dedi
Chanelmom Ozkrs 39+4. Dün nişanım geldi. Sarımsı, jelimsi bişey ama çok değildi. Bel ağrı, adet oluyormuş hissi,gece kemik ağrısı vs ama oğlum gelmiyor 🤣🤣🤣
tesbihlibebek Ozkrs aynı ben vallahi 😂 9 ay doldu insanlar çok panik sanki ne ya şimdiden yanımda kalmaya başladılar kaynanam kayınpeder kayınlarım hepsi bende evlerimizde yürüme mesafesi 5 dk düşünün 😂 bari doğsada Doğum öncesi süreç bitmiş olsa en azından Allah için hepsi ilgililer ama kendi ailemde gelsin artık onları çok özledim aşklarım 😂
aso6 Ozkrs evet canlar dun kontrolum vardi ama kontrol saatine kadar dogum sancilarim basladi gece 1 den sabaha kadar karnim agriyo gibiydi sonra sabaha karsi siddetlenince acile gittik meger dogumum baslamis dun sabah 7 :30 da dogumhaneye girdim 12 de oglum kucagimdaydi 40+3 te geldi kolay dogumum oldu Allah tüm hamislere bu yolda yardimci olsun insallah 😍
SeymaKalkan Ozkrs suan 3300 kilosu açıklık kontrolünü doğumdan önce yapıyor doktor herhangi birşeyin tetiklememesi için..
Ozkrs aso6 ayyy çok sevindim senin adına gözün aydın 😍 rabbim size bağışalasın🤲🏻 Darısı başıma ben de yarın tekrar kontrole gidicem inşallah senin gibi sancım başalar da 40+3te bende doğum yaparım 😃