Merymery2233 Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz ? https://www.instagram.com/p/BzNc557plCg/?igshid=ccnwx1djc6hd
Betttt Merymery2233 Ay Allah korusun bilemedim araştırılması gereken bir konu. Yine de tedbir elden bırakılmamalı
Hzlhakko Merymery2233 ben bu olaya hep karşıydım biri benim yüzümü kapatsa bu sıcak havada bende baygınlık geçiririm çok özel zamanlarda kullanılmalı sıcaktanda korumak gerekir
HaticeNur7994 Merymery2233 yani anı ölüm filan bilemiyorum ama bn zaten yuzunun örtülmesini doğru bulmuyrm pek ortmuyrn da sadece hastanede örtüyorum oda hastane ortamı hastalık mikrop bolca o yüzden ortuyrm
hllaltas25 Merymery2233 Allah korusun ama yaz mevsiminde zaten çokta mantıklı değil o kadar örtmek dikkat etmek gerekir cidden kaydettim o gönderiyi aklımda bulunduracağım
Merymery2233 Hzlhakko ama bebeğin yüzü de açık kalınca ne bilim ayrı bir değişik geliyor özel puset örtülerinden büyük bir hevesle özenip almıştım şimdi bu düşünceyle bende kullanmam 🙄🙄 Allah korusun 🙀
Hzlhakko Merymery2233 üstten çok yarım kapatabilirsin büyük bir kısmı açık kalacak şekilde zaten aşırı sıcakta mecbur kalmadıkça çıkmazsın
Betusunannsi İnce muslin bez ve ya tulbent ile ortulebilir. Gayet hava gecirgen oluyor. Hapsuran var surekli bakip inceleyen var mikrop kapar. Ben orterim 🙈 ayrica asiri sicaklarda zaten biz bile yürüyemiyoruz. O sicaklarda da disari cikarmayiz olur biter
23Zumra Merymery2233 bence dogru havalar zaten cok sicak buyuk insanlar bile dayanamiyorken el kadar bebek nasil dayansin ben kesinlikle ortemem tabi yine herkezin kendi karari
Merymery2233 23Zumra aslında normalde de örtme taraftarı olan biri değilim ama insanların her türlüsü var bakarken ellemek istiyenler sizden izin bile almazlar bir de yok çok zayıf ayyyyyy ne kadar tombiş gibi sözcükler can sıkıcı olabiliyor 🙄🧿
23Zumra Merymery2233 aynen oyle canim bende hic sevmiyorum yani helede tanimadigim birinin bebeklere dokunmasi hosuma gitmiyor cunku bebekler cok hashas oluyor veya dedigin gibi boyuna kilosuna yorum yapmasi 🙄
Sakura-chan Merymery2233 ay çok sağol canım geçende eşimle bu konu yüzünden tartıştık.hemen bunu eşime attım şimdi. O ört diyo ben sıcak zaten örtmüycem diyorum. Eşim de haklı ama açık bırakınca insanlar gelip sevmek istiyor . Bebekle ten teması da yapıyorlar elliyorlar yanaklarını sıktırıyorlar.
Deletedmom0032 Merymery2233 bebek kendi kendine nefes almayı bırakabilir mi ya bu nasıl saçmalık 😂nefes almak doğuştan gelen bir reflekstir ve refleksler bizim isteğimizle durmaz. En fazla bebek nefesini tutar sonra bayılır bayılınca vucut otomatik nefes almaya devam eder. Ki bebeğin nefesini tutabileceğini sanmıyorum en fazla sıcaktan baygınlık geçirir yavrucak
Alarasel Canoglumbenm çok sıcak havalrda çıkarmamak lazm zaten eğer çıktıysada ozmn incecik bir örtü örtülebilir
Canoglumbenm Ayguns bende öyle düşünüyorum canım sonuçta hava geçirmeyen birşey kapatılmaz zaten. Ya tülbent örtülür yada Müslin örtü. Bunlarda gayet ince şeyler zaten.
GuelGltkn Merymery2233 evet cok dogru almanyadaki cocuk doktorlari da cogu ani ölümün sicaklikla olayi oldugunu söylüyo gerektiginden fazla örtmemeye calismak lazim
Sibella86 Müslin kumaş alıp örtü diktim ekimde doğacak zaten ama görünce elleyen olur, hastanede mikrop zaten önlem almak en iyisi