aylaacetin KuzeyMavis ne güzell bizimde 16 temmuz biran önce gelsin diye sabırsızlanıyorumm ikinci sezaryenim olcak korku yok sadece biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum sağlıkla 🥰
2kezanne KuzeyMavis korkma sakin kalmaya çalış belinde ve omzunda ilaç veriliyor ben spinal oldum memnumun anesyezi dktrm hic acitmadi bile igneyi vururken
KuzeyMavis Bronşit oldum.Antibiotik kullanıyorum, düşük ölçüde.Doğumdan sonra bebişimi emzirmeme izin vermezler diye çok korkuyorumm 😢
Zeynepsa KuzeyMavis prensesler gibi dogum yapip cikiyorsun ben spinal oldum epidural olmadim.ciktiginda cok uykulu oluyosun 5 dk uyusam diyosun. Ama hemen bebegi getiriyolar emzir diye.
Meryem2200 Kosem_Hanm canim spinalde igneyi vuruyolar hemen uyusmaya basliyomussun bide galiba igneyi amelyattan sonra cikariyolarmis sonradan agri kesicileri damar doluyla geriyolarmis ama epiduralde igne icerde kaliyomus amelyattan sonra agri kesiciyi falan epudural yerinden veriyolarmis bide epudural bas agrisi falan yapiyolmus diyen cok var o yuzden ben spinal olucam
eypo Kosem_Hanm https://youtu.be/zmoJjWpaEnY epidural ile spinal anestezi arasındaki farkı çpk güzel anlatmış doktor
KuzeyMavis Hem epidural hem sipinal aynı anda yapıyolarmış.sabah 9 da ama 7.30 da orda olcaz nolcak hıc bılmıyorum..
KuzeyMavis eda34444 içini ferah tut bence, doktor uygun görmese yapmaz.Gerçi bnm doktor ona bile erken erkek çocuğu ne kadar kalırsa iyi dedi ama değişiyo mu napıyo anlamadımki..