Ozlemmm24 Arkadaşlar merhaba, İzmirden istanbula yeni taşındım 34 haftalık hamişim bağcılar safa hastanesine gittim ancak bebeğim olduğundan 2 hafta büyük sezeryan doğum olacak dediler ben de istemiyorum önerebileceğiniz devlet hastanesi ve doktor var mı acil
Taneminci Ozlemmm24 esenler kadın doğum hastanesi var sana yakın bahar hanıma yada belgin hanıma gidebilirsin
37aysgl Ozlemmm24 Okmeydanı devlet hastanesinde Veli mihmanlı ve yelda zindar çok iyi ilgileniyolar sorularına yanıt bulabilirsin sana ters kalmıyosa olduğun yere gitmeni öneririm canım
esmaakts 37aysgl evet bende ilk defa veli mihmanliya gittim çok iyi doktor diye bilirim hemde ordaki en iyi doktorlardan ama okmeydanı eğitim araştırmanın şuan ki doğum yeri nasıl bilmiyorum
37aysgl esmaakts gerçekten iyi bir doktor devlet hastanesine göre fazla ilgili ben ona gidiyorum kontrollerime doğumuda orda düşünüyorum allah nasip ederse temiz diyolar
esmaakts 37aysgl eskiden pek iyi şeyler duymuyorum banada yakın bende araştırıcam doğum konusunda canım
Cihanergis Safa hastanesi benim kardeşime ayağı sakat dedi almamız lazım dedi aldırmadık şükür kardesimin hiç birşeyi yok başka hastane sorarsan Medicine hospital Züleyha hanım var yada Bezmialem hastanesinde prof dr pakizer hanım var süper bir doktor 7 hastaneye gittim çok rahatsız oluyorum diye hep serum verip gönderdiler iyileşemedim pakizer hanıma gittim en son bir sürü rahatsızlıgım varmış oysaki şimdi onun sayesinde iyiye gidiyorum