Fasulyem22 haklisinesracim gull suyu sürüyorum ben iki günde bir benim cildin biraz kuru yagliysa daha da iyi gelir .
Leyliiii haklisinesracim benim hem çil hemde aşırı derece de göz altlarım da leke oluştu eşek sütü sabunu kullanıyorum bir kaç gündür çok iyi geldi eski koyu lekeler gitti 🤷🏻♀️❤️
23Zumra haklisinesracim kiz uzulme çiller moda olmus 😊 bugun bi magazaya gittim kiz bildigin kalemle çil yapmis meger modaymis 🤦♀️ allahim ya
Fasulyem22 haklisinesracim yanı düzenli kullanımda evet ama ben güneşe de çıkmıyorum çok o da çilleri artırıyor biliyorsun bir de doğal olması lazım gül suyunun
Minnosizmmm Leyliiii muhteşem aydınlatıcı bi açıklama 😂😂😂 yanlış anlama diyalog çok hoşuma gitti nerden aldın sabunu- sabuncudan 🙈🙈🐥
Leyliiii Minnosizmmm 😂😂 farklı şehirlerde olduğumuz için detaya girmedim bana da çok komik geldi şimdi 😂😂😂🤣
yigitalptb haklisinesracim güneş kremi sürmeden asla çıkmayın güneşe. Solante pregna kullanıyorum öneririm. Normalde güneş kremi sürsem de çillenirim yazın ama bununla çillenmedim çok etkili biraz yoğun zaten ama lekelenmeten iyidir.