Sabia Ece111 ben dalinin yumuşatıcısından kullandım çok memnun kaldım ve aşırı kalıcı. Ama deterjanını blmiyorum
petitehatunn Ece111 geçenlerde kullandım sadece tozunu alsın kıyafetlerin doğum öncesi diye, yumuşatıcı falan kullanmadım o yüzden özel bir kokusu yok. Ama kötü de kokmadı. Leke vb çıkarır mı orasını bilemiyorum
Deletedmom325 Ece111 ben hem sıvı Deterjan hem de yumşatıcısını kullandım, gayet güzel, memnun kaldım. Bitince de ondan alırım muhtemelen 👍
meva_ Ece111 ben yumusatıcıyla kullandım canım 1.5 ay oldu hala daha mis gibi kokuyor memnunum. Zaten kaka lekelerini direk elinle beyaz sabunla o an citilemen lazım ilk zamanlar için neyle yıkarsan yıka çıkmıyor hemen .
Yaser27 Ece111 sıvı deterjan değil de granül sabun olanını kullanıyorum ve dalın yumuşatıcı kullanıyorum memnunum miss gibi kokuyor
Hulyalp Ece111 bende dalinin deterjani ve yumusaticisini aldim. Yeni kiyafetler oldugu icin leke cikarma ozelligu var midir bilemicem ama deterjanin kokusu parfumsuz oldugu icin basta garip gelmisti. Yumusaticisi cok guzel kokuyo battaniyelerine azicik kullandim.