Aminea 39+3 üm bugün acıklığa bakıldı ilk bişey yoktu 3 saat sonra kahverengi cok az akıntı geldi normal mi böyle olup doğumu baslayan oldu mu nişan mı değil mi bilemedim 🤷🏿♀️ bu arada acılmam yoktu sadece rahimde yumuşama vardı.
Busrakrkmz28 Aminea herkes için aynı şey geçerli degil ama ben kahverengi lekeden 1 gün sonra dogum yaptım. Bazılarında 1 ay önce bile gelebiliyormuş.
zeynokrktk Aminea Benimde 2. Alttan muayneden sonra akşamına kahverengi lekelenmem oldu ama akıntı şeklinde değildi nişan mı bilmiyorum
Busrakrkmz28 Aminea evet canım 15 haziran da sancım oldu gittim alttan muayene yaptılar 16sında kahverengi leke geldi 17sinde dogurdum.
Esrabrhkl Aminea bakıldığı ana kadar akıntım bişeyim yoktu 1 bucuk santim açıklık var dedi ve gönderdi.. o gece hafif ağrılarım oldu ve tuvalete gittiğimde hafif sümüksü hafif kırmızıya yakın akıntıları geldi doktorumu aradım bi gel dedi baktı 3 cm olmuş dedi ve yatişim yapıldı
Aminea hunilimom insallah öyle olue canım aslında gece hafif kasık ve bel agrım oldu ama devamlı cok minik minik o kadar
Aminea Esrabrhkl benimde gece ufak ufak bel ve kasık ağrım oldu böyle sızlama tarzında ama belirli bi aralıkla vs değil canım gittiğinde sancın oldu mu yada arttı mı
Emine071 Aminea bana da iki gün önce mühane yaptılar benden de geldi epeyi ebe ve doktor normal dedi bana 1cm açıklık var dedi hayla tık Yok gelmiyor oğlum 😞
Aminea Emine071 canım sende de bel de ve kasıkta sızlama olmuşmuydu dün geceden beri benim öyle ve kahve akıntı gelmeye devam ediyor
Emine071 Aminea ben ağrım var DİE gittim muhanede çok korktum 3 4 saat kendime gelemedim çok ağladım ağrı gitti öyle