Deletedmom0041 laisa İlk gebeligim de 47 kilo ile başladım 65 ile tamamladım hiç çatlağım olmadı. 2.de 54 ile başladım 34 e girmek üzereyim 1.5 ay önce 64 kilo idim hala çatlak yok 🤗
[silindi] laisa 58 ile hamile kaldım 🙄 70 kilo ile doğurdum şuan 60 kiloyum 😎 Hala bu uygulamayı kullanıyorum
biranneadayii 77 ile hamile kaldım şuan 91 kiloyum 32+2 yim hala çatlağm yok zytnyağı sürüyorum ve scaktan dolayı hergün banyoo yapıyorım yapı meselesi bence boyumda var oyuzden olmadı bence ama kısa boylu falan olsam kesin çatlar giderdim bu kilo ile🤷♀️😁
Frida-kahlo laisa ilk hamilelikte 17kg almıştım lierac a çok para yatırdım sıfır çatlak ile bitti. Şimdi kilo almadım hala 4.300 gr artmış durumdayım 33 bitmek üzere sıfır kaşıntı olduğu için krem sürmüyorum vE çatlak da Yok. Çatlama işi biraz kilo ile orantılı gibi
Meltemm1 55 kilo ile hamile kaldım 62 kiloyum 32. Haftamdayım henüz çatlağım yok canım badem yağı kullanıyorum faydası oluyor mu bilmem 😂 çatlak başladığında kaşıntı oluyormuş sanırım benim şimdilik kaşıntıda yok
Leyliiii laisa ben 92 ile hamile kaldım şuan 33 haftalığım 5 kilo aldım 31. Haftada çatlağım oldu ama çok az 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂
Serifeee Şuan 28 haftalik oldum ve yeni yeni kirmizi çizgiler olusmaya başladi cnm eger çatlak denen şey oysa😁
ekintopalca 72 ile hamile kaldim 37-2 yin 80 kg oldum su an hic catlagim yok..bence ten ile alakali esmer tenler catlamaz diyorlar..hic birseyde killanmadim
Deletedmom0041 ekintopalca Ben beyazım ama çatlamadım. Annemde çok çatlak var babama çektim herhalde 😁
Efsoo laisa 60la hamile kaldim su an 80 kiloyum 32 haftalik hamileyim.ilk 13 haftamdan artik basladi morardi kizardi ah ne hallere geldi bacaklarim.simdi gorsen bacaklar kipkirmizi cok kotu olmus😔goguslerim 20 haftada.karnimsa 30 haftamda basladi.bunyeyle alakali.derim cok zarif dartilirken cok kotu oldu.