Alarasel Evett annelerr herkes aldığı bebek arabasının markasını fiyatını yazabilirmi??? Fikir olsn. Travel sistem dışında bebek arabası alan varmu şu puset koyma yeride olan arabalrdn
Zuhresule Alarasel alırken ilk bakacağın şey kendin tek elle kapatıp tek elle taşıyabiliyor musun 😄 Marka ve fiyatı bakacağın 2. şeyi olsun
Merve2332 Alarasel tecrübesiz daha bebeğini kucağına almamış ama mağaza mağaza gezip hepsini denemiş içine sinmiş bir anne olarak casual cadillac trona travel aldım 2.500₺ nasip olursa ikinci çocuğada kullanırım diye düşünüyorum
Alarasel Zuhresule ayy iyiki oregonun tank gibi bi arabası bardı gzl ama çok kaliteli belliydi sadexe asla tek başkna biyere gidemem yani🤣😂😂 bayada indrm vardı kısmet olmadı alamadık. Ya ne alsam nasıl alsm çok kararsızım
Zuhresule Alarasel sakın sakın yani bende de stokke var o kadar zorlamıyorum ki hem ağır hem katlanmıyor. Bütçeniz ne kadar canım ortalama
Zuhresule Alarasel arkadaşımda doona var yani öyle hayran kaldım ki süper ötesi bisey. Yüzyılın icadı bence 😄 Biraz pahalı ama ona benzer başka markalar var daha uyguna bi araştır istersen
Gozde01 Alarasel o fiyata chicco trio travel system var bende kullanöadım alacağım aama karar vermiş değilim o hoşuma gidiyor
novice_mom Zuhresule Katılıyorum pratiklik deyince doona + daha yeni aldım. Normalde fiyatı 3300 ama joker’de gece indirimine denk gelip 2600₺ e aldım. Hepsiburada da geçen hafta 2800₺ e görmüştüm.
Zuhresule Alarasel onu bilmiyorum da şu güzelliğe kolaylığa bakar misin 🥰 https://www.instagram.com/p/BnUPGt3gZOE/?igshid=2c1lw76buvbf
Zuhresule novice_mom yaaaa çok sevindim güle güle kullan canım çok çok pişmanım onu önceden görmediğim için 😫
novice_mom Alarasel Evet canım daha sonra baston araba düşündüğüm için bunu aldım zaten. Travel sistemler bana hantal geldi. İnsanlar yenidoğan pusetlerini ellerinde taşırlarken, ben puseti tekerlekli olduğu için yanımda kaydırarak götürmem pratik geldi.
novice_mom Zuhresule Alarasel 0-13 kg arası 1,5 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum. Bazı zayıf bebeği olanlar 2 yaşına kadar kullanmış.
Alarasel Zuhresule sanmıyrm çünkü videoda sadexe puset şeklind ekulla ılablr gibi gözüküyo öyleyse alınmaz yani😅
Zuhresule Alarasel ne biliyim travel sistemlerde de taşımak iskence. her merdivende sinirlerim bozuluyor puseti ayrı mekanizmayı ayrı taşıyorum bi de ağır 😑
Alarasel Zuhresule yani cbx var ama norml bebek arabası puseti üstüne yerleştiriyosn onlar daha hafif kullanımı kolaymş