Esramese Evet bende sonunda doğum hikayemi yazıyorum Allaha şükürler olsun darısı tüm hamişlere ☺️ bu 2. Normal doğumum İlki baya zorlu geçmişti anlatmasam daha iyi hafızam da kötü yer ettiği için buda öyle olacak diye bekledim 41 hafta olsun diye cuma günü kontrolum vardı hala sancı VS Yok yarın tekrar acıle gel sancına tansiyonuna bakalım dedim tansiyonum arada yükseliyordu kontrol amaçlı öğleden sonra cumartesi gel dediler tabi biz eve gittik tatlıyı çok kaçırmışım midem bozuk afedersiniz mide yanması ishal kötüydüm sancım da yoktu hafif kasılmalarım vardı oda zaten 28. Haftadan beri çektiğim kasılma diye önemsemiyorum gece gene midem bozuk olduğu için tuvalete uyandım sabah yine uyandım sonra yattım tekrar eşimin yanına birden ağrı girdi heralde gene tuvaletim geldi dedim gittim bişey yok sonra 3 4 defa 20 dk Bi tekrarlayın a bide şiddetliydi anladım o zaman eşim uyandı belimi ovdurdum geçmiyor annem gelmişti 1 gün öncede gitmiş eşim ona demiş hemen kahvaltı hazırladı ben duşa girdim orada su tutuyorum karnıma açılmam olsun diye hiç açılmam olduğunu tahmin etmiyordum gene beni muayneyle suni sancıyla mahvedecekler diyordum sonra kahvaltıya oturdum 1 2 lokmadan sonra tekrar geldi ben yatak odasına kaçtım annem le oğlum görüpte korkmasın üzülmesin diye yataktan tutunup eğiliyorum eşim hemen çantayı aldı sen evde doğuran galiba 3 dk ya düştü sancı diye ben evde sancı çekme derdindeyim dhaa 🙊 geldim kendi doktorum varmış acilde şükür devlette yaptım bu arada Ankara Turgut Özal sami ulus Du hastanem o baktı açılmama dedi sen naptın az daha evde doğurup gelseydin dün ne zaman doğuracam hocam diyordun kafası gelmiş çabuk çık dedi sandalye getirdi apar topar doğum haneye götürdü Ai çatala çıktım sancı gelince ıkın dedi sancı geldi ıkınma isteği var bende tabi 1 kere ıkındım 2. Kez ıkındım suyumu patlattı suyumla kafası çıktı meleğimin sonra son kez ıkındım tüm vücudu çıktı herkes şok oldu 5 dk da doğurdu diye kesi çok az dedi sonra eşi de düştü dikiş atıldı odamıza gönderildi sonunda zorlu bekleyiş bitmişti oğlumun kız kardeşi Meleğimiz gelmişti çok şükür Rabbime beni zorlanmadı hiç sancı çekerken hep dua ettim oda hafifletiyordu sancımı şimdi rabbim isteyen herkese böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inşallah ☺️💞 biraz uzun oldu kusura bakmayın🙊