iremmvebebegi Kızlar nasıl gidiyor? Heyecan var mı 🙈 Kendinizi hazır hissediyomusunuz? Ve doktorunuz doğumunuz için tarih veriyor mu? 🥰
eylulvari iremmvebebegi bel ağrısı el şişmesi ve nefes darlığı dışında çok şükür iyiyiz. Sanırım sezeryan olacağız bu hafta belli olacak nasipsr 🥰
ZeynepMevaBahar iremmvebebegi 29 temmuz 5 ağustos diyo ama ben hemn doğurcajmışm gbi🙈😁sancılı geceler🥴
Cileginannesi 19 haftalıgım ama daha bıraz once dusundum hayal ettım. Allah yardımcınız ve bızım de yardımcımız olsun. Değişik bi his. Korkuyorum da ama sonu güzel olacak sonuçta
xbebek Heycanda yok korkuda yok sadece butsın aetık bu hamılelık hıssı var sıcaktan olsa gerek 😁 doktor heran hazır ol dedı cantan kenarda kalsın nolur nolmaz dedı
Hulyalp iremmvebebegi 36+2 ikizlerime hamisim nasipse sali son kontrole gel persembe de alabiliriz dedi doktorum. Spinal olacakmisimm azicik korku var 🙈
Tubamsl 36+0 olduk uyuyamıyorum🥺 Gece uykum yok gündüz daha rahat uyuyorum🙈 Salı kontrolümüz var daha sonra 37. hafta çatı muayenesi ile de doğum şekline karar vereceğiz😐