Denizinannesi1 Hanımlar AliExpressden alışveriş yapan varmı güvenilirmi sipariş verdiğiniz istediğiniz gibi geliyormu ne kadar surede geliyor bebeğim için alışveriş yapmak istiyorum da
siyabe Denizinannesi1 geliyor kalitesi de iyi ama 30-40 gün sürüyor gelmesi ben öğrenci Iken alışveriş yapıyordum ürünleri guzel
Kimya Denizinannesi1 gelinliğimi almıştım yıllar öncesinde. Bebek arabasını bir ara almayı düşündüm sonra iade etmek gerekirse diye vaz geçtim. Ama iyi bir site ürünlerde kaliteli.
Dyglila Denizinannesi1 gördüğün ürün neyse aynısı geliyor canım kaliteside gayet iyi ama gelmesi neredeyse 2 ayı buluyor. Almadan satıcının yıldızına ve yorumlara bak. Fakat Şunuda bilmen gerek artık AliExpresse vergi ücreti geldi aldığın ürün fiyatından daha fazla gümrükte vergi ödüyorsun. Hemen hemen Türkiye’deki fiyatlarla eş değer olacak ama genede almak istiyorum dersen hem ürün ücreti+vergi ödeyeceksin hemde 2 ay bekleyeceksin
yba Bebek çantası almıştım 1,5 ayda geldi. Alacağın şeye ve satıcıya göre gelme süresi farklılık gösterir.