bicirinannesi Kızlar 4 5 gündür boğazımda bişey takılmış hissi var. Çok kötü özellikle yatarken çok artıyor 😔 var mı böyle bişey yaşayan? Bu arada 33+5 haftalığım
Selinnnce bicirinannesi bazi haftalar oluyor igrenc bi his o ya. Mideyle alakali. Zamanla geciyor ama takilma
Naniii bicirinannesi bende 6 aydir var o bazen geceleri cok artiyor zararli ama fanta kola gibi içecekler iciyorum hafifletiyor
Elizanesi bicirinannesi bendede vardi o takilma hissi midem bulaniyodu onun yuzunden cok sukur gecti 3 4 gun surdu ama cok kotu bisy ya o ben doktora sormusdum psikolojiden dolayi oluyomus🤗
Meelek bicirinannesi bendede ara ara oluyor hiç bir şey fayda etmiyor. Kuruda yesem sıcak bir şey de içsem geçmiyor eğilince çok daha kötü oluyor
35ilknur35 bicirinannesi bende de oluyor berbat bişey uyutmuyor bile insanı yakıyor mideyi Boğazı ayy bak düşündükçe bile fena oluyorum Allahım yardım etsin tüm hamilelere gerçekten zor
bicirinannesi Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doğumdan sonra geçer inşallah 🤲🏻 Çok kötü bir his gerçekten 😑