Cgdmduru77 Merhaba 38+1im kontrolüm çarşamba günü bebek hareket ettikçe inceden belime ve kasıklarıma ağrı giriyo sızlama şeklinde normal mi acaba tecrübeli anneler yazabilir mi?
Sinemeliz Cgdmduru77 canım iyi aksamlar oncelikle ben de 38+3 oldum bnm de kasıklarimda agrı oluyor Cgdmduru77 canım kasıklarda oluyor gecıyırmu gercek dogum sancısı giderek şiddetlenirmis
Elifece Cgdmduru77 37 haftalığım benim de bu hafta belimde çok sızı oluyor sanki ikiye ayrılıyormuş gibi 🙄
Cgdmduru77 Sinemeliz kasıklarımda sürekli bi ağrı hali mevcut bugün biraz daha sert sanki şiddetlenirse hastaneye gidicem ne olur ne olmaz 🙂
Cgdmduru77 [bilinmeyen] teşekkür ederim 🌸🌸 gerçekten öyle dedikodu olsun boş konular olsun millet yaza yaza bitiremiyo gerçekten
Cgdmduru77 Sinemeliz dün gittim yalancı sancı çıktı o kadar çektim yalancıymış allah yardımcımız olsun
Cgdmduru77 Aysgeulburakk ay bilmiyorum ve korkmaya başladım çünkü dün duramıyodum o kadar ağrı yalancı çıkınca pes dedim artık bide açılmam vardır diye tahmin ediyodum ağrılardan dolayı oda yok nasıl olcak anlamadım 🤣
Prensm Cgdmduru77 38+4 olduk bizde🤗 regl sancısından daha ağrılı çekiyorum ara ara ntsde de sancı çıktı ama açılma yok 🤦🏻♀️ En yakın zamanda oda olsun inşallah ☺
Cgdmduru77 Prensm evet bende relg agrısından fazlaydı ve bi kaç haftadır var dün belime de vurunca gidiyimm dedim bir kere sancım çıktı sadece o kadar ve açılma da birden olur mu bilmiyorum. İnş kolayca olur hepsi 🤗
Prensm Cgdmduru77 birden açılanda var yavaş yavaş açılanda var bünye meselesi artık inşallah kolay doğumlarımız olur 🤗