Sonay ygmr aaa resmen soygun. Bi çok polikilinigi kapalı elektrik borçları yüzünden bide gelmiş insanları soyuyorlar halbuki uygun fiyat yapsalar en azından müşteri kazanırdılar 🤔 Aç gözlülük başka bişey değil
Lmnkeskin ygmr iyiyiz çok şükür toparlanmaya çalışıyoruz birbirimize alışmaya çalışıyoruz 😌 filiz hanımda sorun çıkmaz ben çok memnundum inşallah sende memnun kalırsın 😇
nurdannecip Bende uzmanlar ercan beye gidiyorum çok ilgili ve sorulan soruya aciklayici cevap veriyor çok memnunum
ygmr Lmnkeskin canim nasilsin nasol.gisio hayat bebeğinle😍bizler daha beklemedeyiz.sana bisey soracaktım nhastane odasi susleme varmi yani cok tederruatli bisey olmasada olur
ygmr Mrmoms aaa😂😂pek de.minik minogo😚😚😚cok uzum bi surec var senin ben artik zaman gecsin istiorm su son zamanlar 1 gun 10 gun gibi gelio anlaamdim 😂
Lmnkeskin ygmr gazlı günlerimiz başladı 😌 büyümeye çalışıyoruz bol ağlamaklı 🤦🏻♀️ Yalan söylemicem odalarını hiç beğenmedim 😬 ben kontrole gittim acil sezeryan oldum süsleme gibi bi şansım olmadı ama benim kaldığım oda da süslenecek pek biyer yoktu 😇😇
ygmr Lmnkeskin oyy kiyamam bol.aglamakli bide😍canim.ya olsn bu gunlerde gecer bizde diguralim die can atioz😂😂
ygmr Lmnkeskin ya o kadarmi kotu yy🙈bende orasi iyidir diye irhangazi zeytin tipa gitmedim.yaa😂oyy basima gelenler paketleri falan varsir saniyorum susleme paketleri ucretli ne bilim