KatipAnne Arkadaşlar ankarada uygun fiyatlı muayene olabileceğimiz özel hastane ve memnun kalınan doktor ismi söylermisiniz acaba?
Ilkheyecanim KatipAnne a life hospital eski adıyla etimed hastanesi ücretler arasında en uygun hastane gebeliğimin başından beri bu hastanede takipliyim doktorumdan da hastaneden de memnunum doktorumn adı nazlı aksoy kala tavsiye ederim ☺️
Edaaks KatipAnne semt olarak uygun olur mu size bilmiyorum ama dikmende Özel 19 Mayıs’a gidiyorum bende çok memnunum.
Melegimm19 KatipAnne uygun diyemem ama harika bir hastane özel medisis hastanesi Ulviye hanıma gidiyorum 😊
CicekGirayBysl KatipAnne Eryaman özele gidiyorum nida hanım doktorum 80 küsür lira muayene ücreti. Doktorumdan çok memnunum ama Doğumu orda Yapmıcam
Mutlu_anne2 Bende merak ediyorum suan istanbulda yaşıyorum ankara kayastan ev aldık 2 ay içerisinde tasinicaz 10+2 günlük hamileyim şimdiden beni hastane ve doktor stresi sardı 😐
gokhan-0606 Arkadaşlar ankara başkent üniversitesi göğşen önalan araştırın işini çok iyi bilen bi hoca ama hastane çok özel ve biraz pahalı bütcenize uyarsa tavsiye ederim benim eşimde oraya gidiyo ve cok memlunuz şimdi 5 aylık hamile hakkınızda hayırlısı olsun
Ilkheyecanim KatipAnne doğumumuda nasip olursa orda yapıcam canım Etimesgut diye geçiyo sanırım orası
KatipAnne Zaf hangi şubesinde bu doktor? Bende lokman hekimde bir doktora gittim memnun kalmadım da ondan soruyorum.
Kosem_Hanm KatipAnne lokman hekimde hangi sube ve doktordan memlun kalmadiniz benimde.boyle.bi durumum varda 😁
pelin_87 KatipAnne lokman hekim Akay Selçuk Arslan 175tl, ben çok memnunum doktorumdan gebelikten öncede tedavimde gidiyordum, bir kadının karşılaşabileceği en iyi, en güven veren doktorlarından
Merve2332 KatipAnne medicalpark takipliyim pahalı ama iyi hastane ,bildiğim sincan lokman hekim , a life , bilgi hastanesi var
Dilosunuguru Sincan koru hastanesi doktor Hüseyin pehlivan. Çok memnunum fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim., 😊