Merhaba
36+4. Erken doğum yaptım. Öncesinde sorunlu bir hamilelik gecirdim 2 kez düşük tehlikesi atlattim sonrasinda erken doğum riskim vardı hep kizim 6 aylıkken kanala yerleşmiş demişti. En son doktor kontrolüm de doğum yapmadan 4 gün önce her an doğum yapabilirsin dedi yormayacaksin dinlemeceksin demişti. Benim kızım gelmek istediği için kimse tutamadı tabi 😊 daha sonra doğumdan1gün önce gece sancılarım başladı akıntı ile suyum yavaş yavaş gelmeye başlamış normalde suyun birden gelmesi gerekirmiş ama benim azar azar gelmeye başlamış. Sabah olunca sancilar devam etmeye başladı önce sağlık ocagindaki ebem ile konuşmaya gittim ve acilden giriş yaptirmami söyledi öğlen1de acilden giris yaptırdık ve acilmam varmış 5cm sonra sancılarım artmaya sıklaşmaya başladı ilk doğum olduğu için ne yapacagimi bilmiyordum korkuyordum nstye baktiklarinda bebegimin kalp atışını duydukça rahatliyordum sancılar sıklaştıkça bacaklarım titremeye başladı her makasa yatisimda acilmam artmış sancılar5 dk ya bir girince hemsirelere ebelere bağırmaya başladım sonra tekrar makasa yattım ıkın dediler ikinde yapamadım indim makastan sonra bu kez geliyor dedim doguracam dedim ne olur indirmeyin beni masadan halim kalmadi dedim sonra kolay bir şekilde doğurdum kizim hemen ağlamaya başladı sesini duydum ve rahatladım kızımı getirdiler hemen kucağıma minicik ufacik birşey erken doğduğu içindi tabi kucağıma geldiğin de açtı minik gözlerini tuttu ellerimi sustu dünya lar benim oldu doyamadim bakmaya erken gelecem diye tutturdu kızım ve hoşgeldin kızım. Allah bütün hamilelerimizi ve bebek isteyenlere bu anı tattirsin 😍😊😄