NeslihanKorkmazKahraman Arkadaşlar dün Doğum yaptım doğal olarak sütüm gelmedi ama bebeği emzirmeye çalıştım ama çiş yapmadı :( kanında enfeksiyon çıktı başına gelen oldu mu hiç
Gamizz NeslihanKorkmazKahraman Doğum yapmadım daha üstte kalsın diye yazıyorum Allah şifa versin canım
Heisenberg NeslihanKorkmazKahraman Kanda enfeksiyon çıktığı halde bebeği gözleme almadılar mı? İlk günler zaten süt ne kadar sıkarsanız sıkın 1-2 damla anca gelir bebeğin midesi henüz küçücük. Sizin hiç mi gelmedi?
hunilimom NeslihanKorkmazKahraman benim kızım 2 3 gun yapmadı kaka yapıyordu ama çişini hiç yapmadı daha sonra yapmaya başladı bende takip ettim niye yapmıyor diye merak ettim ama midesi boş emziriyorum daha sonra midesine karıştı felan ozaman vücudu üretti felan herlade yani
2bebekannesi NeslihanKorkmazKahraman canım allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur 🙏
Deletedmom0042 Dogumdan bi gün sonra kendinize gelebiliyormusunuz ? Telefonla ilgilenicek kadar. Ben en az bi hafta kendime gelemem diye dusunuyorum. Yanlis anlamayin merakimdan soruyorum. Gecmis olsun bu arada :) Allah anali babali buyutsun 💝🌼
Heisenberg NeslihanKorkmazKahraman mamayı biberonla mı verdiler? Sütünüzün artması için eds yöntemini deneyin isterseniz?
NeslihanKorkmazKahraman Tugbax68 mama verdik mecburen ama ben yine de meme vermek için uğraşıyoruzm :(
Tugbax68 NeslihanKorkmazKahraman sen göğsünü de ver mamayida zaten göğsünü hemen kavrayamaz mama emsin ilk zamanlarda sorun olmaz hem cisini güzelce yapar sarılıkta olmaz bu arada Rabbim hayırlı evlat etsin canım gözün aydin
Tugbax68 NeslihanKorkmazKahraman mama alıyorsa birşey olmaz canım üzülme azda olsa vefki sürtün gelsin benim bebiste 5 günden sonra emmeye baslamisti
Deletedmom0042 hunilimom bekledigim kadar korkutucu degil o zaman 😁 sadece dogum anı kötu ve cok acili sonra bebek cikinca hemen duzeliyorsun anladigim kadariyla 🤔🤓
NeslihanKorkmazKahraman hunilimom doktor bi şey demedi mi Benin kakasını yaptı ama çiş yapmadığı için servise alındık :/
NeslihanKorkmazKahraman Deletedmom0042 bebeğin durumundan dolayı ağrı veya sızının bir anlamı kalmıyor
hunilimom Deletedmom0042 aynen öyle canım ıkınıyorsun sanci çekiyorsun sonra bebiş hopp içinden kayıp çıkıyor ve sen çok rahatliyirsun bütün o yük ağrı sızı herşey bitiyor ve annelik içgüdüsu ile aklın direk bebeğe gidiyor sonra o zaten günün çocuğu uyuyarak geçiyor sende biraz kendine vakit ayiriyosun ben direk arkadaşlarıma ben doğurdum diye msj atmıştım doğum anına kadar da instgramdan whatsapp tan konuşuyodum şancı gelince çömelip annne yalvarıyordum sonra geçince msjlari cevapliyordum😁
hunilimom NeslihanKorkmazKahraman yok canım bise demedi sadece kaka yapıyor mi dedi evet dedim rengini sordu koyu dedim tamam dedi hatta annem felan da çok strese sokmustu beni ama bizde enfeksiyon felan çıkmadı