ZeynebFuad Ben 5 ay sonra kaldim. Ama kurtajdan sonra 4 ay korunma sureci kecirdik vucudum kendine gelsin diye. Korunmayi brakdikdan bir ay sonra hamile kaldim. Suan 7+6 haftalik hamileyim. Ama her kadinda ayni olmuyor
Gozdefiraf Seah 12 Mart’ta hamile olduğumu öğrendim 13 Mart’ta kanamayla doktora gittim boş gebelik dendi.hemen hamile kaldım son adet tarihim 13 Mart şuan 15+4 günlük hamileyim.umudunu kaybetme şakın cnm
Mrvkrc Seah bos gebelikten tam 15.gun sonra hamile kaldim ve surekli kanamali hamilelik gecirdim. 18 haftalikkende dustu. Suanda akillandim en az 4 ay gecmeden korunmayi birakmiycam.
Seah Mrvkrc geçmiş olsun kimi hemen adeti bile beklemeden gebe kalıp sağlıklı doğum yapıyor kimi de sizin gibi sorun yaşıyor bünyeden bünyeye farkediyor galiba inşallah bir daha sorun yaşamazsınız
Mrvkrc Seah evet canim dogru soyluyosun her bunye farkli. Bide şöyle bi gercek var ben buna kanaat getirdim rizki olan bebek yasiyor olmayanda.ne yaparsan yap gidiyor.
irem01 Seah dusukten sonra 1 kez adet gördüm sonrasında hamile olduğumu öğrendim çok şükür şuan 28. haftayı gördük. Rabbim nasip ederse her ne olursa olsun sağlıkla geliyor kuzucuk 🤗