Scherbatsky Merhaba anneler ve anne adayları. Ben 7 haftalık hamileyim, 2 gündür grip oldum. Burnum tıkalı, boğazım şiş. Gripe karşı ne kullana bilirim? Burun açıcı sprey falan hamilelere hangileri uygun?
CerenAkbulut Scherbatsky benim doktorum bana iliadin verdi burun spreyi. Boğaz spreylerini önermedi. Bu arada bende fena gribim birkaç gündür. Günde 2 kez minoset alıyorum ağrılarım için, birde zencefilli limonlu çaya bal ve tarçın katarak içiyorum. Çok geçmiş olsun.
Hem25 Burun yıkama kitleri var ben sana onu önerebilirim cocuklar icin olanı al en azından burnunu komple temizliyor birkac güne bisi kalmıyor , birde ıhlamur zencefil limon ic derim gecmis olsun hamileyken hasta olmak zor 🙈
Scherbatsky CerenAkbulut Zencefile alerjim olduğundan içemiyorum, ama dediklerinizi denerim, size de geçmiş olsun♥️
Hem25 Scherbatsky en kötüsü bu olsun 🙏🏻 Bol bol meyvede ye vitamin depola bari yoksa bagısıklık sistemin zayıf düserse hic toparlayamazsın ayrıca atesin cıkmasın bogazdan dikkat et risk cünkü ates cok gecmis olsunn tekrardan 🤗