Susiko Merhaba 16 haftalık gebelikteyim. Hindistan cevizi yağı ve Lierac marka çatlak jeli kullanıyorum. Son zamanlarda tüy hatta bazı yerlerde de kıllanma var. Göbekte tüylenme sonradan geçiyor mu ?
defne55 Susiko inşallah geçiyordur canım 5 ayda maymun gibi oldum eğer böyle kalırsa kafayı yerim 😂😂😂
Melihadur KevserT öyle birşey yaparsan siyah çıkıyor arkadaşım da aynı hatayı yaptı şimdiki çıkanlar simsiyah
DnzNhr Ay dün havuzda güneşleneyim dedim bi baktım göbek kıllı 😬 çok kötü Ya bende papatya suyu ile sarartmayı düşünüyorum 🤔
Susiko Kaderakman hiç müdahale etmediniz de öyle kendiliğinden mi geçti n kadar süre benimle bunlar 😳
LinaPrenses Susiko geciyo canim ilk gebeligmdede olmustu simdkinde daha cok var vucut eski haline donuyo merk etme
Tuyu Susiko üzgünüm ama geçmiyor ilk hamileliğimde göğsümde ve göbeğimde hiç tüy yoktu liyerac kullandım maalesef ki kıllanma oldu.ve geçmedi şuan 2. Ye hamileyim artık önemsemiyorum
Kaderakman Susiko Susiko aynen hıx etmedim bana zten dökülecek dediler. Ellemedm cogalmasn dıye. Dogumdan snra 1 2 ay ıxınde gtti cnm