DnzNhr Bayanlar sabah el parmaklarım şiş uyandım kapatamıyordum 20.haftadayız ilk kez böyle oldu suyu zaten içiyorum ama geceleri tuvalete yada su içmeye kalkmıyorum acaba ondan mı bilemiyorum 🤷🏻♀️
Ftmemne DnzNhr ben bir yerde okumuştum. Bu haftalarda ayak aranıza yastık koyup yatarsanız el ayak şişesi daha az olurmuş. Bende de başladı özellikle sabahları oluyor
ebrarmom08 DnzNhr daha iki gün once bu sebebten korkup hastaneye gittim. Gece elim sislikten kitlenmisti Gerkli tahliller yapildi bi sknti cikmadi bende sukur. Ama hala ellerim yüzüm acaip sisiyor. Ellerimi kapatamiyorum acamiyorum dogru duzgun eklem yerlerinden acaip bi agri var. Doktor hamilelikte normal dedi tuzu tamamen kes bol su ic dedi
Sakura-chan DnzNhr benim 34. Haftadan sonra şişti. Ödem oluşuyor vücutta . 20. Haftada çok erken doktoruna söyle . Endişelenecek durum değil ama takibini yapsın mutlaka ayakların vs de şişmeye başlayabilir ileri haftalarda
Busraklnc İşinize yarar mı bilemiyorum ama doktorum bana bol bol su tüketmemi , hiç tuz tüketmememi ve tansiyon takibi yapmamı soylemişti. Birde sıcak bir iklimde yaşıyorsanız sebebi buda olabilirmiş tabi.