Zelisy Merhaba güzel anne adayları ve tecrübeli anneler☺️ Rizede ayrıntılı ultrason için tavsiyelerinizi istiyorum detaylı ultrason için biliyorsunuz ki radyolog çok önemli ☺️
Zelisy Ps15 sıkıntılı bi durum yok ama rutin kontroller için.eğer bi sıkıntı olursa yönlendiriliyor die biliyorum ben ama yinede teşekkür ederim☺️
Ps15 Zelisy Yok detaylı usg'den bahsediyorum ben de gireceğim haftaya da hani araştırıyorsanız perinatoloji uzmanının bakması daha çok tavsiye ediliyor radyologdan ziyade o yüzden dedim☺️
Ps15 Zelisy Onu bilmiyorum canım ben söyleyeyim dedim ama en kötü Trabzon'da vardır diye düşünüyorum😅
Zelisy Ps15 evet baktım da şimdi trabzonda var ona da doğrudan randevu alamıyorsun yan dal olduğu için kadın doğumcunun uygun gördüğü zamanlarda sisteme not düşülüyormuş randevu alabilmek için ☺️ O yüzden iyi bi radyolog lazım bana ☺️☺️
Hilalyldrmorl Zelisy merhabalar sanırım siz çoktan doğum yapmışsınızdır ☺️bende artvinde yaşıyorum burda ayrıntılı ultrason yok malesef bu yüzden rize yada trabzona gönderiyorlar siz nereye hangi doktora gittiniz ve ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim?