nilaylaylaylay 21+ 5 günlüğüz. 2 haftadır çok net hissediyordum tekmeleri. Hele son 1 haftadır kıpır kıpır. Dün biraz temizlik yaptım ama aşırıda yormadım. Bir de uyurken gece fark etmeden hep yüzüstü uyanıyorum. 2 gündür kıpırdama yok. Telaş yapmalı mıyım sizce ?
zynp0609 nilaylaylaylay git yinede hissediyosan 2 gundr de hissetmen lazımdı sonucta bi sırt üstü yat sessz odada bi bak belki kıpırdıyodur anlamamışsındır
Ftmemne nilaylaylaylay normalde bu haftalarda hareket takibi yapılmaz. Bu dönemde bebek kendini dış dünyanın uyku düzenine alıştırıyor diye okudum geçen gün blog da. İsterseniz helva yiyip üstüne vişne suyu için solunuza yatın tepki verir. 25. Haftaya kadar yüz. Üstü yatılıyor diye biliyorum. Ama artık alıştırın kendinizi ayak arabıza yastık alıp öyle yatın.
AygyulSina zynp0609 ay allah askuna buraya yazdina gore elinde tel var 112 arasin buraya yazana kadar buda acil durum degil mi
Bahara Mutire yok heralde ya bende bekliyorum bakıyorum arada ama yok. Bişe olmamıştır inşallah meraklandırdı hepimizi 🙏🏻
Tbayrlmz44 Arkadaşlar bebeğim iyi bi sıkıntı yok net ye bağladılar 1 haftada bir kont gel dedi baskada birşey yok
Selvis Tbayrlmz44 gerçekten korkmuş olsaydınız şüpheye düştüğünüz an hastaneye koşardınız içiniz içinizi yiyerek. Maşallah iyi rahatlık var. Hem düştüm diyosunuz hem bi gündür hareket etmiyo diyosunuz hem de Burdakilerden medet umuyosunuz. Herkesin diyeceği belli zaten doktora git diyecez başka ne diyelim