Sumbul35 Selamunaleyküm anne adayları bu hastanede kadın doğum doktor önerisi olan var mı memnun kalan doğum yapan ? 30. Haftamdan sonra takibimi bu hastaneden devam ettirmek istiyorum güzelse doğumuda orda düşünücem
Mom72626 Sumbul35 8 ay boyunca o hastaneye gittim kadın bir tane doktoru var hatta 2 tane onlara her ay muayene oldum hiç birşeyin yok dediler. Eşimle gittim hep kaç ay boyunca. Sonra değiştirdim ve olanlar oldu. Yani yine de sen bilirsin canım
rabiaas Mom72626 Ne gibi olanlar oldu Sumbul35 Bende 30. Hafta dayım kendi doktorum şehir dışına taşındı o yüzden bu hastaneden randevu aldım Zeynep hanımdan iyi dediler ama muane olmadan bir şey diyemiyorum
Mom72626 rabiaas hiç birşeyin yok dediler. Yumurtalıkların normal. Şuan çatlamış ilişki dönemi vs vs... sonra başka özel doktora gittim adam ultrasonla sol yumurtamın yok denecek kadar küçük ve işlevsiz olduğunu söyledi hemen rahim filmi çekelim dedi. Çektik sol yumurtam minik ve sol rahmim yok tüpüm yoktu. Şaka gibi dimi ??
Hayy Nezahat akay var o hastanede ,ona çok iyi diyorlar ben de ona gidiyordum,başka şehre taşıdığımız icin artik gidemiyorum
rabiaas Mom72626 Aaa başka bir yere de görün canım malesef bende gittim ama muane olmadan çıktım aynı anda 2 3 hasta vardı doktor yoktu asistanı vardı ve haftaiçi 4 den sonra doğum yapılamıyor hafta sonu da çünkü doğum yaptıracak doktor yokmuş bir de bize diyorlar ki Allah nereyi verdilerse oraya gidersiniz