Merve_nur Güzel anneler sizin yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏻 22 haftalık hamileyim ve artık bi isim düşünme zamanımız 🙈 Ve eşim oğlumun ismini dedesinin ismini yani 🐣Mevlüt🐣 koymak istiyor .. Bende yanına bir isim daha istiyorum sizce ne olabilir kulağa hoş gelen 🥰 Şimdiden teşekkür ediyorum ve Rabbim sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar verip sizi bir sancıda kurtarmasını yüce Allah’tan diliyorum ❤️😘###
ipeksi Merve_nur Mevlüt Emre Mevlüt Alp Mevlüt Kaan Mevlüt Talha aklıma gelenler Mevlüt’ü ilk isim yazdırırsanız onu M. Olarak ikinci ismin önünde kullanabilir
minik_fasulyem_ 12_yil_sonra mevlüt efe çok hoş geliyor kulağa uzun isim bagımsız oluyor ve birini kullanmak zorunda kalabilir ama kısa olursa dil çabuk döner örnekler gayet güzel 🤗
Saniye85 Bence Mevlüt’ü 2.ismi olarak yazdırın.Okulda işte vs hitap edilen ismi sizin seçtiğiniz isim olsun.Belki çocuk kullanmak istemez Mevlüt ismini.Benim eşim de babasının ismini koymak istiyor ama ilk ismini ben seçmek ve o şekilde yazdırmak istiyorum.
Merve_nur Saniye85 aynen canm bende öyle düşünüyorum mevlüt ismini ikinci isim olarak yazdıracağım bulduğumu başına ekleyeceğim🙏🏻 Açıkcası mevlüt ismini çok kullanmak istemiyorum diğer koyduğum ismi kullanmak istiyorum eşimide kırmak istemediğim için mecburum şuan 🤗
12_yil_sonra Saniye85 yalnız yanlış biliyorsunuz yasal olarak kullanılan isim 2. İsim yani soyaddan önce gelen isimdir . Ön isim kısaltılarak yazılabilir resmî yazışmalarda ama ikinci isim tam yazılır . Örneğin M.Kemal Atatürk gibi
YarenBeren Mevlüt asaf mevlut yazgız mevlüt Ege mevküt ayaz meylüt baki Mevlüt sani mevlüt can mevlüt saki
Saniye85 12_yil_sonra sosyal yaşamda okul iş vs. hitap için herzaman ilk isim tercih edilir.Ailemde çok fazla örneği var.O yüzden temkinli davranmak gerek.
Merve_nur minik_fasulyem_ ayy mevlüt efe çok güzel çok kulağa hoş geliyor teşekkür ediyorum 😍Efe hiç aklıma gelmemişti
12_yil_sonra minik_fasulyem_ 🥰🥰 uzun isimlerle çocuklarımızı yormamak lazım , bir çok sınava girip form dolduracaklar