cigdemgok ponciklerin_annesi geçmiş olsun iyi bAk kendine inşallah risk gecer o da cok zor bü de ben çalışıyorum ve 7yaşında bir cocugum var öyle bişi olsa cok zor olur
ponciklerin_annesi cigdemgok evet canim cok zor oluyor 2 yasinda kizim var onunla ilgilenemiyorum çok kotu oluyorum
Minikmucizem_ cigdemgok ben 4+4 te gordum. Doktor onlem almak zorunda goremeseydi dis gebelikten suphelenebilirdi onun icin oyle yapmistir
Svbn Kişiden kişiye değişiyor demek ki ben 3-3 buçuk haftalıkken gördük keseyi 6+2’de kalp atışını duyduk
ilknur52 cigdemgok 6+2 de keseyim alttan muayene ile gördük daha çok küçük olduğu için ve kalp atışını da duymuştuk Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu stres yapmamak gerek öyle dediğine göre vardır bi bildiği
ilknur52 ponciklerin_annesi düşük tehlikesi olduğunu doktor neye göre söylüyor muayene veya tahlil mi yapıyor ilk gebeliğim benimde doktor öyle bişey söylemedi ama evde iş yaptığım zaman karnım çok ağrıyor düşük tehlikesi olduğu anlamına mu geliyor acaba