Hcevik Ben 51 kiloyum depend alıyım diyorum herkes sana çok büyük gelir hem gerek yok ped tutar diyolar. Siz ne yaptiniz benim kilomda olan var mı ne kullandiniz
Sahreyldrm Hcevik bedenleri var ki neden öyle demişler kanaman çok olursa ped nasıl tutacak ki hem kuzum ben depende bayıldım normal adet donemimde bile kullanmaya başlamıştım bu hamileligimde de şimdiden aldım koydum bence kurtarıcı ve çok rahat
Seher__ Hcevik canım bende almicaktim depent gerek yok diye ama valla şuan 100 TL olsa gene alırdım okadar yardımcı olduki bana salı günü doğum yaptım 10 tane çıkıyo içinde bugün bitti daha Orkidle falan olucak gibi değil kan baya akiyo adet kanı gibi olmuyo bi bugün azaldı benim artık bide sezaryen oldum kilot giyemiyorum dikişlerime geliyo depent çok iyi hemde çok rahat
Kdrylcnklc Seher__ peki sadece deprnd yeterli olurmu hastane çantası için yoksa pedde koymalıyı mıyım çantaya
Liva05 Hcevik yeni dogum yaptim dependi kesinlikle oneriyorum hastanede hasta bezi taktilar hep sizinti yapti ustume gecti, kanamam azalana kadar kullandim kesinlikle tavsiye ederim ben 75 kiloydum doguma girerken buyuk bedenini almistim cok rahat ettim