prensesgeliyooo 30+5 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum karnimda küçülmüş gibi sanki nolursunuz dua edin bana yalvaririm😭
Ulkukog123 prensesgeliyooo bu haftalarda normal ama yerleri daralıyor hareketleri azalır ister istemez
guler27smsk_ prensesgeliyooo korkma cnm bende senin gibi bir gün boyunca hiç hissetmedim ve gece acile gittik nst neymiş uyuyormuş bey efendimiz senin kide öyledir insallah cnm
Fdle prensesgeliyooo Rabbim esirgesin korkma uyuyordur belki ve yeri de daralıyor artık ister istemez hareket alanı kısıtlanıyor bizi de habersiz bırakma sonucu bildir lütfen Rabbim evladını sana bağışlasın
prensesgeliyooo Kızlar gittim doktora bu haftalarda genelde bu şikayetle çok geliyolar normal dedi kalp atışları falan iyi sorun yokmuş çok şükür 🙏
Poncikmom25 prensesgeliyooo çok şükür canım sevindim bnde 30 haftalığım arada bende pimpirikleniyorum Allahım korusun yavrularımızı inşallah
AkileUqur prensesgeliyooo cnm uzun süre hissetmez sen kork 38+3haftayim bn. Sürekli uyuyor. Senin haftalarında da dışarıdaki hayata alışmak için uyuma egzersizleri yapıyormuş bebisleri
Anne89 prensesgeliyooo uyuyodur canim bazen çok hareket ediyorlar bazense hiç hissedemiyorum biraz bekle sakin ol hareket eder illaki