elf0 Elif28 yyaa eşim de giresunlu 🥰 yaa sorma çok özledimm . İş aradım ama bulamadım kriz zamanına denk gelmişti biraz sonra da hamile kalınca çalışmadım zaten ama iyiki de çalışmıyomuşum dedim çok zorlanırdım ya sen çalışıyo musun Allah yardımcısı olsun hamile olup da çalışanların valla
Elif28 elf0 hamile olupta calismak cidden cok cokk zor . Ben gecen sene ayrildim işten ustune hamile kaldim dahada girmedim ☺😂 neresinden eşin giresunun:)) 7 saat sonra dogurucam cok heycanliyim dua et bize teyzesi ❤
elf0 Elif28 giresun bulancak canım yyyaaa çok az kalmış meleğine kavuşmanaaa Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah hayırlı evlatlarımızla bi önür geçirmeyi nasip etsin bize de dua etmeyi unutma 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sinm zeynokrktk CANIM bende duydum Cihangir beyi bende ona gitmeyi düşünüyorum bir sonra ki kontrol De
Hilahila elf0 yıldız hocaya gidiyorum ben de çok memnunum. Yıldız hoca şu an görevde 15 temmuzdan sonra randevuları açılacak. Dönecek farabiye
elf0 Hilahila ondan mı bulamıyorum ben randevu. Doğuma kadar hep böyle mi olcak diye tereddütte kalmıştım açıkçası açılmış ama uygun randevu saati bulur bulmaz alayım ben o zaman çok teşekkür ederim
Ceydanr elf0 valla Alikahya gidiyorum Mehmet Bekir tugrul 😁😆😆 38+5 teyim yarın kontrolum var ins dogururum ,😁😆😆
Bgz_123 elf0 canım mrb bnde çayırovada faith caddesünde otryrm derman tığ merkezi var bilyrdursun duygu hanım var çok iyi istersen bi dene kuzum
elf0 Bgz_123 onu da çok duydum aslında ama geçen darıca araştırma hastanesi yıldız hanıma gittim çok çok iyiydi sadece doğum zamanı randevu bulamam diye korkuyorum
Bgz_123 elf0 hım anladım cnm duygu hanımı tavsiye ederim kesinlikle çok iyi dopunda yptrıyı gebze merkez hastanesnde nasip olursa ona yptrcam inşlh tam olarak hangi mahalldesn cnm birde kaç haftalık bebiş
elf0 Bgz_123 ben cadde üstünde oturuyorum o hastanelere çok yakınım 22+6yım canım sen nerde oturuyosun kaçıncı haftadasın
Ferda43 Gebze Konak Hastanesi Mine Atlı. Riskli i gebelik geçiriyorum. Çok çok ilgili bir doktor. Her muayeneye girdiğimde en az yarım saat odadayım. Özelin hakkını veriyor bize. Doktor arıyorsanız mutlaka bir gidin derim:)
aysenurgunay [bilinmeyen] canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun bende o doktora gidiyorum senin Doğumun fln nasıl geçti memnunmusun doktordan 🙂