1519mucizleriiim Kizlar bebegimi hep vajinada hissediyorum ve kasiklarimda fakat hareket oldugunde agri vermesi normalmi herhangi bir sorun varmidir
dvran22 1519mucizleriiim canım normaldir sürekli yer değiştiriyor, benim öyle ağrılar olunca ayaklarımi yüksek yere koyup uzanıyorum kendimi fazla yormuyorum sonra kendiliğinden geçiyor çok şükür
2prensesannesii 1519mucizleriiim dün doktora gittim ve ilk kizim hep yukaridaydi bu hep asagida neden dedim. Sen ilk gibi hamile degilsin gün içinde mecburen daha aktifsin birde bol bol su ic yukari çıkar daha dedi yorma kendini dedi kendini yorarsan asagida kalir bu simdi sorun olmaz doguma yakin erken dogum riskin olabilir dedi.
1519mucizleriiim 2prensesannesii evet bende durmuyorum genelde ve cok korkuyorum oyuzden cocuk var is yapmazsan olmaz nasil olcak bilmem
1519mucizleriiim Diger kizimda kasik agrim olurdu oyuzden biraz tedrgn oldum rahimde olunca sagolun bayanlar
1519mucizleriiim 2prensesannesii aynen bende dun 3 kere cok agri girdi esimde korkdu artik yapma dedi yapmaycam