Selam kizlar sonunda bende buraya dogum hikayemi yaziyorum 🙏 Allahim cumlenizin bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah herkesin evladini bagislasin rabbim. Gelelim benim dogum hikayeme 💁 22 haziran gecesi karnimda degisik kasilmalar hissettim ama ilk gebeligim oldugu icin her zamanki kasilmalar sandim araligida sık sık olmayinca dogumun geldigini dusunemedim acikcasi. Daha sonra sabah kalktim normalde cok harekrtli olan oglum cok hateketsizdi bi iki defa vurdugunu hissettim oda ne hissetmek yani normalden farkli giden biseyler vrdi kipir kipir olan oglumda degisik biseyler oluyordu sonra bel karin agrisi basladi ishal olcak gibi hissediyordum ama sadece hissediyordum baktim ters giden biseyler var doktorumu aradim hemen hastaneye gec nstye baglan dedi tabi biz apar topar hastaneye gectik nsty baglandim sancimlarim vardi ama acilmam yok ziyadesinde oglumun kalp atisinda yavaslamalar vardi surekli bi dusus halindeydi bu beni mafetti panik icindeydim dua ediyorum oglumu bana bagisla diye neyse serum taktilar ana hala nst de oglumun kalp atisi ayni sekilde dusuk seyrediyor ebe direk doktoru arayip bilgi verdi doktorum geldi ben sadece ve sadece oglumun kalbini dinliyordum ve ona bisey olcak korkusuyla titriyordum muaynem yapildi normal sansmin olmadigini bekleme gibi bi durumun olmadigini cocugu acilen almamiz getrktigini sylediler tabi ki hemen kabul ettim cunku o kallp atisinin dustugunu duydukca kafayi yiyordum bisey olacak diye sonra hemen hazirliklar yapildi amelyathaneye gecildi tabi ben agla sizla korka korka dualarla allahim onu bana bagisla diye diye girdim amrlyata epidural yapildi sonrasin bi kac saniyede bebegim kucagimdaydi allahm o koku o mis koku o guzellik yarabbim dedim sana sukurler olsun bana bu gunleri gosterdin isteyen herkese nasip et dedim neyseki rabbim bize bagislamisti oglum saglikliydi 2.720 gram dogmustu zaten son donemde plesenta yaslanmasi vardi bebegim kilo alimi cok yavaslamisti olsun sag salim dogmustu ya onemli olan oydu benim icin. Normal dogum yapcagimi dusunurken apar topar sezeryana alinmak pskoljimi bozsada onun bir gulusune deger dunyalari degismem dilerim isteyen herkes tatsin bu duyguyu allahim kimselerin kucagini bos koymasin rabbim hepimzn evladini bagislasin saglikli uzun bereketli omurleri olsun yavruslarin 🤗🙏👪👼💙