Mrvn Serifeee Canım park hastanesinde İsmail kestane yi çok iyi anlatıyorlar. Ben aynı hastanede Halil Gülden n gidiyorum
Serifeee Ben izmirde gidiyodum cnm eşimin tayini çiktiği için bende afyona geldim ailemin yanina dogumu afyonda yapcagim için araştirmalardayim 😊
Sevde_i Serifeee ben park hayat hastahanesinde Seda Kayman Köseye gidiyorum. Memnunum şuan. Gülen Gül Nadir Köken diye bi doktoru çok övüyolar. Park hastanesinde😊 İsmail Kestane için de çok iyi diyolar. Ama ben kendi doktorumdan memnunum😊
Ahmetefe Sevde_i ben ilk hamileliğimde fuara gitmiştim oradaki doktorumdan memnundum ama erkekti bende bayan doktor arıyordum öneriniz iyi oldu
Sevde_i Ahmetefe Sakin biri. Güleryüzlü. Benim için zaten bu özellikleri önemli😊 Gülen gül diye bi doktor var herkes ona gitmek istiyo ama nasıl bilmiyorum
Ahmetefe Sevde_i siz olsaydınız yine doktorunuza mı giderdiniz yoksa Diğerine mi yani ilk kez gidiyor olasıydınız ona göre bende bi kaç güne ilk defa gideceğim ilgili ve güleryüzlü olmasını istiyorum
Sevde_i Ahmetefe bize başta gülen gül dedi herkes ama biz Seda Hocamızı seçtik.iyi ki seçmişiz diyorum. Ben memnunum. Yine olsa seçerdim muhtemelen 🤗
Sevde_i Ahmetefe yok canım ben de o konuda bi şey bilmiyorum da odaları iyidir heralde. Ama muayenehaneleri temiz